AT Grand Consulting SRL
Provide Consulting Services regarding Business Financing, Managerial Consulting & Business Intelligence
 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
QlikView - Aplicatie deBusiness Intelligence
QlikView face parte din noua generatie de software in-memory business intelligence, beneficiind de facilitatile extinse de personalizare si vizualizare a informatiilor.Acesta permite managerilor un control amplu si in acelasi timp detaliat asupra intregii activitati financiarea unei companii.
CONFIGURATII QLIKVIEW
QlikView Local Client
Este o unealta completă pentru cei care doresc să dezvolte aplicatii de business intelligence.
QlikView Personal Edition
Este o varianta cu anumite limitari in ceea ce priveste distribuirea de fisiere catre alti utilizatori.
QlikView Server
QlikView Server oferă posiblitatea mai multor utilizatori de a analiza simultan aplicaţii Qlikview rezidente pe un server comun. Acest lucru permite scalarea soluţiei QlikView la întreaga companie şi utilzează la maxim capacitatea serverului.
QlikView Publisher
Utlizând QlikView Publisher, administratorul de sistem defineşte reguli prin care aplicaţiile master sunt reduse în aplicaţii ajustate pentru fiecare utilizator. Aplicaţiile sunt incluse în loturi care sunt programate să se reîncarce cu date proaspete şi să fie apoi distribuite.
QlikView PDF Report Distribution
Vine in completarea QlikView Publisher si realizeaza trimiterea automata de rapoarte QlikView in format PDF catre o lista de email-uri.
Ce diferentiaza QlikView de alte aplicatii de BI ?
Se conecteaza la orice fel detip debaza de date
QlikView se poate conecta la orice fel de baza de date, oferind posibilitatea filtrarii datelor incarcate, realizarii diverselor calcule intre dimensiunile bazei de date si crearii unor noi dimensiuni.
Poate conecta tipuri debaze de date diferite
QlikView se poate conecta in acelasitimp la surse diferite de date, agregand informatia astfel incat sa poata fie analizata unitar.
Timp scurt de implementare
Durata unei implementari poate sa varieze in functie de marimea companiei la care se face implementarea, de complexitatea problemelor ce trebuie rezolvate si de numarul de rapoarte solicitat.
Durata medie de implementare este de aproximativ 10 zile.
Returnare instantanee a rezultatelor
Tehnologia folosita de QlikView se numeste AQL™, aceasta asigurand flexibilitatea si viteza necesara pentru analize complexe de business.
AQL™ - Advanced Query Logic este o tehnologie revolutionara dezvoltata de QlikTech, care acceseaza informatiile din surse variate intr-un mod dinamic si intuitiv, propagand selectiile de analiza prin intreaga baza de date relationala inglobata.
Reprezentarea Informatiei
Pentru a putea analiza cat mai eficient informatia, QlikView ofera o multitudine de posibilitati grafice si tabelare pentru reprezentarea acesteia.
Usurinta de utilizare
Dupa o prezentare de cca 15 minuteorice persoana este capabila sa utilizeze si sa faca analize intr-o aplicatie QlikView.