AT Grand Consulting SRL
Provide Consulting Services regarding Business Financing, Managerial Consulting & Business Intelligence
Radu Muntean
General Manager, SC Overseas Group Impex SRL
"Pentru noi, AT Grand Consulting a facut o treaba extraordinara, dezvoltand in QlikView un set de rapoarte si instrumente de analiza complet, profesionist si chiar spectaculos"
DanBoabes
General Manager, SC Simplus Invest SRL
"QlikView ne permite sa analizam un volum urias de informatii operationale privind SMS-urile si apelurilor realizate de catre clientii nostri, ajutandu-ne sa imbunatatim performanta companiei.
AT Grand Consulting ne-a surprins prin rapiditatea cu care a fost realizata implementarea si prin modul profesionist de lucru."
Radu Stefanescu
General Manager, SC WS Consult SRL
"QLIKWIEW un program de calitate, foarte usor de utilizat, care ofera o imagine foarte clara asupra activitatii, exprimata in cifre, curente si anterioare.
AT Grand Consulting un colaborator foarte promt, care reactioneaza cu profesionalism la orice solicitare."

Crina Ciuraru
Director Economic, SC ParlaTel SRL
"Analizele dezvoltate in QlikView ne-au permis sa avem reactii mult mai rapide intr-o piata foarte volatila precum cea de telecom si de asemenea sa fundamentam deciziistrategice privind dimensionarea retelei."
Larisa Negru
Financial Manager, SC Helinick SRL
"Implementarea solutiei QlikView s-a realizat intr-un timp record de 10 zile, avand la baza informatiile din gestiune si contabilitate privind clientii, furnizorii, produsele, vanzarile si achizitiile. Se poate creea orice tip de raport, cu o interfata prietenoasa, care poate fi convertit din format tabelar in graphic, si invers.
Consider solutia QlikView ca fiind eficienta oferind:
  • posibilitatea implementarii de tipuri de rapoarte in functie de necesitatile companiei;
  • obtinerea rapoartelor in timp scurt (cateva minute);
  • permite afectuarea de analize care pot afecta pozitiv decizii privind portofoliul de produse;
  • comparare a preturilor companiei cu cele ale concurentei prin prelucrarea informatiilor din listele de produse ale acestora;
  • exemplele pot continua, QlikView raspunzand exigentelor de analiza oricarei solicitari pe care aplicatia curenta de gestiune si contabilitate nu o poate efectua. "
Rares Popescu
Dir. Tehnologia Informatiei, SC Scandia Romana SA
"QlikView este o aplicatie exceptionala pentru a trage date din aproape orice caruia i se poate spune baza de date sau tabel, pentru a face legaturi automate intre ele.“

“Dupa un training de 1-2 zile deja toata echipa mea era capabila sa scoata date din ERP si sa faca grafice destul de complexe. Facilitatea de clonare a graficelor ca apoi la o mica schimbare de dimensiune sau variabila sa iti reiasa cu totul alt grafic, este extrem de folositoare, practic este alta forma de reutilizare a codului.”

“In sectiunea de programare, organizarea datelor se face extrem de usor si eficient, legaturile dintre tabele fiind absolut transparente si configurabile prin mai multe metode”

“… recomand AT Grand Consulting, pentru viteza de reactie, flexibilitatea abordarii, profesionalismul si suportul adevarat pentru business si pentru cerintele sale."

Mirela Boboc
Sef Oficiu Calcul, S.C.M.P. Baneasa SA
"QlikView se remarca prin viteza de analiza si usurinta de utilizare. Interfata grafica de raportare oferita de QlickView este o completare ideala pentru ERP-ul nostru (MFG PRO)"


S.C. Siel Invest SRL